web analytics
 
 

Designxpert

Betaalbaar logo ontwerp

Welkom op de website van Designxpert

 

Een logo laten ontwerpen voor uw bedrijf, website, vereniging, dienst of product? Dit kan al voor € 69 bij Designxpert.

Een logo moet passen bij de uitstraling van uw onderneming, product of dienst, maar het belangrijkste is toch wel dat het logo de doelgroep aanspreekt. Om de uitstraling van een onderneming professioneel weer te geven is het  belangrijk om onder andere gebruik te maken van een origineel logo. Originaliteit is belangrijk omdat het bedrijf zich hiermee onderscheidt, ook blijft men een goed logo herinneren en vormt een sterke basis voor de huisstijl. Een professioneel logo wekt vertrouwen en is van groot belang voor een goede eerste indruk.  De eerste indruk bepaalt of een potentiële klant verder met u wilt, binnen enkele seconden wordt een beeld gevormd waarna besloten wordt of uw bedrijf de juiste match geeft.

Design

Een eenvoudig, speels, strak of stijlvol logo, Designxpert zorgt ervoor dat uw onderneming zich op professionele wijze presenteert. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een logo van bijvoorbeeld de voetbalclub, koor of kaartclub.


Heeft u al ideeën of vragen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar: info@designxpert.nl

 

 

Mijn Twitter-tijdlijn